Kære virksomhed

Hjælp jeres medarbejdere med at FOREBYGGE mistrivsel og stress, før det er for sent…

 

Mange virksomheder forkæler deres medarbejdere med massageordninger, fitness, fredagsvin med mere. Tiden er inde til også at tage vare på medarbejdernes mentale helbred i et samfund, hvor mistrivsel og stress er en udfordring, ingen virksomhed kan lukke øjnene for!

 

Forebyggende trivsels-/stresscoaching 

Tænk over, om det er en idé at tilbyde jeres ”raske” medarbejdere 1-2 timers forebyggende trivsels-/stresscoaching, så de kender faresignalerne og ved, hvordan de skal passe på sig selv, før det er for sent. Tænk også over, om enkelte medarbejdere måske er i farezonen og har brug for et lidt længere stresscoaching-forløb, fordi personen vitterligt er stresset eller mistrives og har brug for hjælp her og nu. Og tænk til sidst over, om det kunne være en god idé og en god investering at lave en firmaordning. En firmaordning, hvor jeg fx er på jeres virksomhed en fast dag om måneden. Præcis som en massageordning, hvor medarbejderen på forhånd har booket tid og således får lov til at bruge en times arbejdstid på at tage temperaturen på sit stressniveau og få gode værktøjer til forebyggelse og afstresning. Eller en firmaordning, hvor jeg er løst tilknyttet, og medarbejderen kan komme i min praksis på Islands Brygge i eller udenfor arbejdstid. Her kan medarbejderen også få mulighed for at tale om problemer, som hverken vedrører arbejde eller stressniveau, men som belaster medarbejderen generelt, og måske går ud over humøret og arbejdsindsatsen…

 

Tilbyd jeres medarbejdere trivsels-/stresscoaching som et personalegode!

Medarbejderen kan måske selv betale en mindre del af timeprisen, mens virksomheden betaler resten. Eller virksomheden betaler det hele, fordi det aldrig har været vigtigere at tage sig af personalets mentale helbred!

Fortæl jeres medarbejdere, at I som virksomhed støtter op om, at alle via en enkelt samtale hos mig tjekker ind på deres trivsels-/stresstilstand og dermed får en fornemmelse for, hvordan “det står til”. Et af de helt store stress-symptomer er ”manglende erkendelse af stress”, og især de unge perfektionister er gode til at skjule, hvordan de i virkeligheden har det. Derfor har de fleste mennesker brug for et velment skub for at tage sig sammen. Det skub kan I som virksomhed give jeres medarbejdere. Og I kan tilmed gøre det nemt og overskueligt for dem at komme i gang med at få det bedre – både logistisk og økonomisk. I kommer til at fremstå som en virksomhed, der åbent og ærligt kerer sig om jeres medarbejderes mentale tilstand.

 

 

Hvorfor vælge mig?

  • Da jeg selv har været 30 år i erhvervslivet (som projektleder/PA i reklamebranchen og oprindeligt uddannet akademiøkonom), har jeg en særlig indsigt i mine klienters arbejdsliv i forhold til mange andre psykologer/terapeuter, som aldrig selv har arbejdet i erhvervslivet. Jeg taler således det samme sprog, og jeg hører tit stressramte klienter berette, at ”stresspsykologen via sundhedsforsikringen” slet ikke kan relatere sig til klientens arbejdssituation…
  • Ved at bruge mig fast kommer  jeg til at kende virksomheden rigtig godt og helt indefra, så jeg ved, hvad der er i spil. Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt, men jeg får en viden om dynamikker med mere, som kan være guld værd at kende i et coachingforløb.
  • I mange år har jeg haft succes med at hjælpe, støtte og udvikle massevis af mennesker, så de er kommet godt videre efter en sej periode i deres liv. Jeg har særlig stor erfaring med at hjælpe stressramte fra bl.a. kommunikationsbranchen, perfektionistiske studerende samt den yngre ”Generation Præstation”.
  • Jeg har en konkurrencedygtig timepris (kr. 875 + moms) samt yderst fordelagtige klippekortsordninger. Jeg har mulighed for at modtage klienter på jeres virksomheds adresse eller i min praksis på Islands Brygge både i og udenfor arbejdstid – og helt uden ventetid!
  • Jeg har både en psykoterapeutisk uddannelse og en stresscoachuddannelse, så jeg kan håndtere både dybereliggende og mere konkrete problematikker. Jeg kan således både give håndgribelige værktøjer, og jeg kan støtte klienten på et dybt terapeutisk plan, hvis det er nødvendigt.
  • Jeg har en god portion livserfaring, som betyder, at jeg har en bred indsigt i – og kan arbejde med – de fleste menneskelige problematikker. Jeg er god til at skabe det trygge rum og etablere den tillid, der skal til for at hjælpe folk til at åbne op og se på det, der er svært i deres liv.

Skal vi få en sludder over en kop te?

Hvis I som virksomhed ønsker hjælp til at forebygge og/eller afhjælpe medarbejderes mistrivsel, stress og/eller andre mentale udfordringer, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg kommer meget gerne på besøg til en kop te!