SLIP PERFEKTIONEN!

TERAPEUTISK GRUPPE FOR ”PERFEKTE” KVINDER

Føler du dig god nok til ikke at skulle være perfekt? Eller er du en af de mange kvinder, der altid vil gøre alting så godt? Kæmper du for at være den perfekte veninde, datter, kæreste – og måske mor?  Skal du præstere 120% på jobbet/studiet, samtidig med at du skal holde dig i form, se godt ud, være  aktiv på sociale medier, invitere gæster, have et lækkert hjem? Og er du din egen værste dommer?

Det er der ingen mennesker, der kan holde til! Og mindre kan faktisk også gøre det!

Jeg ved det, for jeg har selv været der. Og jeg ved det, for jeg har som psykoterapeut og stresscoach i en årrække arbejdet med kvinder, der slås med perfektionisme. Perfektion er ikke meningen med livet. Vi må gerne være dygtige, se pæne ud og være gode mennesker – men vi skal også nyde livet, have det godt og lære at se glæden og charmen ved det uperfekte.

Man lærer ikke at droppe perfektionismen fra den ene dag til den anden. Men du kan komme godt i gang – eller godt videre – ved at starte i en terapeutisk gruppe hos mig. Her møder du ligesindede, og vi arbejder sammen på at skrue lidt mere ned og sige lidt mere fra. Med selvaccept og egenomsorg som nøgleord. Og med et mål om at gøre os mere frie af, hvem vi tror, vi bør være…

Det stærke ved en terapeutisk gruppe er, at deltagerne spejler sig i hinanden, og at man nemt når ind til sine følelser, når man hører (og måske genkender og mærker) dét, de andre fortæller om. Man får en meget helende fornemmelse af ikke at være ”forkert”, fordi man bliver forstået og rummet af gruppen.

Vi bliver en lille gruppe på 5-6 personer, som mødes fire sene eftermiddage. Hver gang starter vi med en kort mindfulness-øvelse, hvorefter jeg introducerer dagens tema. Herefter bliver der mulighed for at åbne op for, hvad dagens tema betyder for dig personligt, og tænke over, hvad du har lyst til at prøve at give lidt slip på ”ude i livet”. Du skal ikke forberede noget, og du skal ikke præstere noget. Du skal komme, præcis som du er!

Praktisk info:

Datoer 2024: Den 3/10, 17/10, 31/10, 14/11.

Tidspunkt: Kl. 16:30–19:00. Vi starter præcis, så kom gerne 5 minutter før tid.

Sted: Islands Brygge 27, 4.tv. i København.

Pris: Kr. 2.500 i alt. Betales via Mobilepay, hvorefter tilmelding er bindende.

Tilmelding: Skriv til mig, hvis du er interesseret i at deltage. Ring, hvis du vil høre mere.

Fortroligt: Alle i gruppen har tavshedspligt mht., hvem der går i gruppen, og hvad der tales om.

Læs i øvrigt interviewet med mig om gruppeterapi for ”perfekte” kvinder, der blev bragt i Bryggebladet den 29.11.18. Du skal scrolle til side 7, når du har klikket her: Artikel