UFRIVILLIG BARNLØSHED?

TERAPEUTISK GRUPPE FOR UFRIVILLIGT BARNLØSE

 

Er du en af de mange kvinder, hvor manglende graviditet er et problem, som går dig mere og mere på? Måske har du forgæves forsøgt at blive gravid i flere år og er nu i gang med fertilitetsbehandling. Måske har du måttet opgive drømmen om biologiske børn og overvejer nu alternativer. Måske har du endnu ikke fundet manden, du skal have børn med, og du er nået en alder, hvor uret tikker…

 

Uanset hvad, så kan det være en rigtig svær situation at være i. Det kan gå ud over parforholdet eller selvværdet – eller forholdet til vennerne. Fx kan det være rigtig hårdt at se alle veninderne få børn, når man selv ønsker det så brændende. Man er glad på deres vegne, men det gør ondt indeni. Man føler sig udenfor. Man har måske ikke rigtig nogen at dele smerten med – og hvis man har, så kan det være svært for andre nøjagtigt at forstå, hvordan det føles.

 

Kom med i en gruppe af ligesindede – og mærk, at du ikke er alene!

 

Jeg har som psykoterapeut og stresscoach i en årrække støttet og hjulpet kvinder, der på den ene eller anden måde er ramt af ufrivillig barnløshed. Jeg ved, at individuel terapi hjælper på rigtig mange områder. Men jeg ved også, hvor meget det kan rykke at være i en terapeutisk gruppe. Og hvor vigtigt og lettende det kan være at dele sine tanker, følelser og erfaringer med andre, som har lignende problemer, fordi de forstår og rummer på et dybere niveau. Man opnår en meget helende fornemmelse.

 

Gruppeforløb fire eftermiddage i oktober/november 2023 kl. 16:30–19:00

Vi bliver en lille gruppe på 5-6 personer, som mødes 4 sene eftermiddage. Hver gang starter vi med en kort mindfulness-øvelse, hvorefter jeg introducerer dagens tema. Herefter bliver der rig mulighed for at åbne op for, hvad dagens tema betyder for dig personligt og/eller at dele, hvordan du i øvrigt har det indeni. Jeg vil give den nødvendige terapeutiske støtte – men der bliver naturligvis ikke tid til egentlig terapi. Du skal ikke forberede noget, og du skal ikke præstere noget. Du skal komme, som du er og have tillid til, at du får lyst til at dele nogle af dine udfordringer med gruppen.

 

Praktisk info:

Datoer 2024: Den 1/10, 14/10, 28/10, 11/11. Du skal være sikker på at kunne komme alle fire gange.

Tidspunkt: Kl. 16:30–19:00. Vi starter præcis, så kom gerne 5 minutter før tid.

Sted: Islands Brygge 27, 4.tv. i København.

Pris: Kr. 2.500 i alt. Betales via Mobilepay, hvorefter tilmelding er bindende.

Tilmelding: Skriv til  mig, hvis du er interesseret i at deltage. Ring, hvis du vil høre mere. 

Fortroligt: Alle i gruppen har tavshedspligt mht., hvem der går i gruppen, og hvad der tales om.