STRESS AF MINI-KURSUS

HAR DU BRUG FOR VÆRKTØJER TIL AT REDUCERE STRESS OG FÅ KROPPEN OG SINDET TIL AT FALDE TIL RO?

Jeg samler et lille hold på 5-6 personer, hvor vi afprøver forskellige metoder til at blive afstresset og få mere ro, nærvær og glæde i livet. På kurset får du smagsprøver indenfor mindfulness, meditation, visualisering, let stående yoga, åndedrætsøvelser med mere. Du mærker, hvad der virker godt for dig, og hvad du måske får lyst til at gå videre med i dit liv. Og du mærker, hvor rart det kan føles at være i et sådant nærvær i et trygt og varmt forum.

Vi mødes på Bryggen en sen eftermiddag til to timers ro og fordybelse. Jeg er sikker på, at du vil gå afstresset og opløftet hjem med lyst til at gøre gode ting for dig selv – og med en række forskellige værktøjer, der er lige til at gå til.

Praktisk info:

Dato: Mandag den 4. november 2024.

Tidspunkt: Kl. 16:30–18:30. Vi starter præcis, så kom gerne 5 minutter før.

Sted: Islands Brygge 27, 4.tv. i København.

Pris: Kr. 300. Betales via Mobilepay.

Tilmelding: Skriv til  mig, hvis du er interesseret i at deltage. Ring, hvis du vil høre mere. 

Tøj: Kom som du er – men hav gerne en ekstra sweater og tykke sokker med.

Lidt om mig:

Jeg er uddannet psykoterapeut og stresscoach – og i sin tid akademiøkonom. Jeg videreuddanner mig løbende og har bl.a. deltaget i en del intensive kurser indenfor meditation, mindfulness, vejrtrækning med mere. Fra min praksis på Islands Brygge har jeg gennem årene hjulpet, støttet og udviklet massevis af mennesker, så de er kommet godt videre efter en sej periode i deres liv. Jeg har stor erfaring med at hjælpe stressramte fra bl.a. kommunikations-/mediebranchen, studerende samt den yngre ”Generation Præstation”…